16 juuni 2008

hüppa siga, saad uue kasuka

Viimane nädal algas. Neli päeva veel ja seejärel böö bööö böööööö. Magan kaua tahan. Käin kus tahan. Teen mida tahan. Tahan, tahan, tahan, sest ajutine töövaba elu vajutab gaasipedaali. Ega puhkuse ajal ka tööst ei pääse, aga vähemalt on see vabatahtlik. Musi mulle.
Jaanipäevaks on seni plaanid tegemata ja kui lõpuni aus olla, siis on mul tegelikult täiesti savi ka. Ei huvita üldse. Eks mingil hetkel kuskile maandun, aga võib-olla ka mitte. Mitte midagi sellest ei muutu.
Ahjaa, 22. augustil mängib Riias Sigur Rós. See pole paljudele enam mingi uudis, aga ära mainimata ei saa ka jätta. Peaks minema. Kahju muidugi, et mitte Tallinnas, aga õnneks pole Riia ka tuhande maa ja mere taga.
Mis veel. Tegelikult olen ikka veel raskest nädalavahetusest väsinud. Eile oli ikka suhtkoht kass peal ja väga nõme olla. Täna on parem. Töö hoiab mõtted enda juures ning nõmedaid mõtteid pole aega keerutada. Muidu kõik korras. Püüan parimat.
Ja veel. Tahaks autot osta, aga ei leia sobivat. Rumal olukord. Neid peaks justkui jalaga segada olema, aga kui otsima hakkad, ei ole minu tingimustele vastavaid just kuigi palju. Tegelikult üldsegi mitte. Otsime edasi. Leiame. Põmm põmm karsumm.

Kommentaare ei ole: