08 aprill 2009

tibi mine perse

Tulin koju ja sattusin teleka klõpsimisega mingi musavideote kanali peale. Seitse, teate küll seda. Sealt tuli Niki ja kuna see on nii jabur ja kämp, siis jäi peale. Järgmisena tuli Miley Cyrus. Enne kui vinguma hakkan, siis pean enda auks ütlema, et nüüd ma olen lõpuks ühe selle tibina loo ära kuulanud. Ma ausalt öeldes ei teadnudki enne, kes see artist on. Aga kuna hiljuti ilmus uudis temast seoses Radiohead'iga, kes on väga lahe bänd, siis jäi nimi meelde. Radiohead'ist ikka ju loed. Nonii, uudis seisnes selles, et Cyrus tahtis Grammyde jagamisel Radioheadiga kohtuda, aga bänd saatis ta pikalt. Mille peale lubas tibi järgmist:

«Läksin ära, sest olin nii endast väljas. Ma ei jäänud seda vaatama. Olin juba kõigile oma sõpradele sõnumid saatnud, olime kõik endast väljas,» kirjeldas neiu. «Radiohead on bänd, mida ma… Ma oleksin nendega kohtudes nutnud, nad on nagu mu rokijumalad. Nemad ongi see põhjus, miks ma muusikat armastan. Vastik Radiohead! Ma hävitan nad, ma räägin sellest kõigile!» lõpetas Cyrus.
(I'm like, these are the people I really want to meet. I'd freak out. They're my rock gods. These are the only people that I would cry over...my manager asked and said, 'Miley's really obsessed.' And they were like, 'We don't really do that.
I left 'cause I was so upset. I wasn't going to watch. Stinkin' Radiohead! I'm gonna ruin them, I'm gonna tell everyone.)

Lahe, kas pole.
No ja tuli selle tibi video, mille sisu oli järgmine - paparatsod said ta kuskil parklas kätte ja klõpsisid teda. Tibi põgenes jne. No mida fakk, ma olen tüdinud juba sellistest videotest, kus mingid tooted inisevad, et ajakirjanikud ja paparatsod neid kogu aeg tülitavad. Ma ei hakka isegi seletama, miks see mulle pinda käib. Eks te saate ise ka aru.

2 kommentaari:

kohvipuu ütles ...

Saame sõber Toasiga, saame. Lisaks sellele, ma täna mõtisklesin - kas meil täna üldse on ajakirjandust ja ajakirjanikke n. enam? Kui me räägime Kroonikast või Õhtulehest või taolistest väljaannetest. Küll need inimesed, kes neis väljaannetes töötavad armastavad enda kohta öelda ajakirjanik, aga tegelikult nad ju pole seda? Tegelikult on nad ühe kirjutisi avaldava moodustise töötajad, nagu sibid kes sitta koguvad või keevitajad kes asju kokku keevitavad... Nende ülesanne on leida teiste kohta midagi halba ning siis seda produtseerida, vale või mitte, ning selle läbi täha nendele inimestele kellest kirjutati haiget ning pakkuda madalat kahjurõõmu nendele inimestele kes seda paska loevad. Ajakirjanik on antud juhul täiesti selgelt vale definitsioon. Sibikrijanik solvaks sibisid, kellest ma juhtumisi pean lugu, sest nad on ausad töömehed. Äkki siis oleks õige kasutada väljendit sitakaevaja - sest see väljendab seda tehtavat tööd kõige pareimini?

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

muidugi nad pole ajakirjanikud. sitakaevajad on hea sõna nende kohta.
samas, need tibistaarid, tooted, kui ausalt öelda, on ka tülgastavad. krt, ise tahtsid kuulsust ja sära, nüüd naudi.