04 aprill 2009

lumumba ülikoolist saadud paber ei kohusta millekski

Minu muusikaarmastaja renomee on saanud väikese müksu. Plaanisin eile esimest korda külastada ööklubi Tapper, kus Ans. Andur oma uut plaati tutvustas.Kuna aga enne seda käisin külas, siis venis see oodatust pikemaks ning kui kell 1.30 öösel koju jõudsin, oli suht mõttetu veel Tapperisse kolistada. Bändid läbi ja Tapperisse Tapperi pärast nagu ka minna poleks mõtet olnud. Küll tulevikus tuleb jälle põhjust. Kahju muidugi, et bändid nägemata jäid.

Täna on selline kodune päev. Õhtul ehk vean ennast vähekeseks välja. Käin poes ja tuulutan jäsemeid. Õhk on kevadine ja värske õhk suisa koputab uksele. Linnud on hakanud õues kõvasti kisama ja ilm on üldse heledamaks läinud. Mõnus. Nüüd ootan pikisilmi t-särgi ilma, et täielik katarsis saada. Võiks isegi öelda, et ma olen soojade ilmade narkomaan. Talv on nõme ja sompus ning külmad ilmad sakivad. Andke päikest!

Väikese lõpuõiendusena ütlen (kahetsen suisa pattu), et kuigi The Verve uus plaat on suht kehv, on seal ka lugusid, mis kuulamist väärivad. Seega minu ühes varasemas sissekandes väljakäidud mõte, et nende helikonserv täitsa jama on, ei pea päris paika. Loodan, et vabandused on vastu võetud.

Kommentaare ei ole: