03 jaanuar 2009

näljane inflatsioon

Käes on laupäev ja ilm on ilus. Õnneks oli kodus pannkoogijahu ja andsin kiusatusele järgi. Hommikusöögiks oli pannukakku. Keerasin pannkoogi külge seda õhku visates ja puha. Maasika- ja murakamoos oli ka. Mõnus.

Ühesõnaga hakkab jõulupuhkus lõppema. Eile käisin esimest päeva tööl ja natuke on raske. Nagu ikka on peale puhkust raske ree peale saada, sest laisklemine on juba kontides. Kahjuks on meid jälle vähem. Samas ei vähene töö hulk, mis tähendab, et selle peame meie allesjäänud ära tegema. Vilets lugu. Muudest uuendustest töö juures ei räägi. Praegu.

Eile vaatasin ETV-st NO teatri "Naftat". Oli ja ei olnud. Mulle pole kunagi meeldinud kuulata kunstilises vormis peetud keskkonnateemalisi jutlusi. Liiatigi, kui see põhineb kahtlastel äärmuslikel spekulatsioonidel, kus tõde on täiesti olemas, aga mitte 100-protsendiliselt. Ja pooltõed on teadupärast kõige ohtlikumad. Mis meeldis? Mõningane sotsiaalkriitilisus. See oli lahe. Nii palju siis sellest. Ahjaa, tore muidugi, et ETV selliseid asju näitab. Erakanalid võivad ennast selle taustal julgelt põlema panna.

Veel nurisemist. Eesti Päevalehega tuli täna kaasa Reformierakonna kalender. Illustreeritud Ave Nahkuri piltidega. Teate küll neid "meie küla eided..." ultranaivistlikud pildid. Mida pekki eksole!!! Esiteks ma ei taha erakondlikku reklaami oma postkasti ja teiseks pole Ave Nahkuri pildid mulle kunagi meeldinud. Need on labased ja igas apektis küündimatud. Kõik. Nurisetud.

Kommentaare ei ole: