23 november 2008

lõunane kriba

Ütleme nii, et ilm on hulluks läinud. Kui tööle tulin, oli veel suht normaalne. Vähe tugevam tuul oli, aga ei midagi kohutavat. Väga külm ka polnud ja ilmselt ei ole praegu ka. Paar-kolm külmakraadi ehk. Aga tuul! Praegu aknast välja vaadates tuleb pisike hirm peale. Ei teagi, kas söandan kinno üldse minna. Eks tänavale astudes saab aru, kas sean sammud kodu poole või kannatab siiski natukene väljas olla. Praegu kaalun kella 19 "Favela Rising'u" ja kl 21 "Beautiful Losers'i" vahel. Mõlemad on õhtul ja ei tea, kas siis enam viitsingi ennast kuskile vedada. Sellise ilmaga pealegi. Tööl on elektrikatkestuste tõttu arvuti ka mitu korda juba välja visanud. Õnneks on kõik salvestatud, nii et kadusid pole olnud. Kui nüüd just selle blogisissekande kirjutamise ajal sama trikki ei tule. Kui tuleb, siis jääb sissekanne ära. Pole nii oluline info, et uuesti kribama hakata.

Tööelu on täna suht keeruline. Lihtsalt üks inimene on nii kunstnik, et temaga on väga raske asju ajada. Ta teeb ise kõik nii keeruliseks, et pea hakkab huugama. Lõpuks küsid endalt, kas see kõik on seda vaeva väärt. Enam ei teagi. Aga uut asja asemele otsida ka nagu ei tahaks. Ootangi siin nüüd, kas asjad laabuvad või mitte. Võiks ju igavusest msn-i minna, aga pühapäeval on kõik koduse eluga või muu huvitavaga ametis ja üksi seal kedagi oodata on suht nüri ning nukker. Pole hullu, ootan töötulemused ära ja lähen koju lugema. Ja tegema midagi, mida ma pole enam kaua-kaua teinud. Olen teinud tegelikult küll, aga kaasaegsel moel. Vanal, arhailisel moel seda teha on nagu eelmisesse sajandisse tagasiminek.

Lõpurepliigid. Homme on väga tähtis päev. Kui järgmise paari-kolme nädala jooksul tahtejõudu jätkub, saan millegi sellisega hakkama, mis mind väga rõõmustab ning õnnelikuks teeb. Kui õnnestub, annan teile ka teada. Esialgu ei taha kiitlema hakata. Äkki ei õnnestugi. Aga peab, kindlasti peab õnnestuma. Ja mul on väga vaja, et te kõik minu poolt oleksite ja põidlad tugevasti pihku suruksite. Au revoir!

PS.:D Nüüd tuli info, et kunstnik on ikka kunstnik ja üks oluline asi jääb näitamata. Kahju. Vaatan, mis saab.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Soovin sulle jõudu ja meelekindlust sinu ettevõtmises. Usun, et sul õnnestub küll.