22 november 2008

kinovaba ajastu lõpp

Tundub, et mind on tabanud näpupidamatus, kui lühikese aja järel täna juba teise (ja ma pole kindel, et see viimaseks jääb:) postituse blogisse poetan.

Lugesin, et ilm pidi tormiseks minema. Jama, sest kavatsesin homme maale minna. Kuni teisipäevani pidi möllama. Ei teagi, kas karta või kahetseda. Vaatame, mis hommik toob.

ETV-st jookseb praegu Meister ja Margarita. Venksid on ikka jube hea asjaga valmis saanud. Õnneks on mul see DVD kujul ka olemas. Kunagi teen vaatamismaratoni. Ja muidugi näitlejatööd!!! Vladislav Galkin ja Anna Kovaltšuk jne.

Väike tormihoiatus ka. Ilmselt lähen täna kinno. Üle pika aja. PÖFF tõmbab vaikselt tuure üles ja eelmise aasta tuimus on üle läinud. Mis tähendab, et sel aastal kavatsen mõnda asja siiski väisata. Eks näis, kuidas piletitega lood on. Selle pisisasjaga peab leppima, et vahel jäävad tühjad pihud. Ei tea, kas jõuan, aga Kosmoses on täna kell 16:30 "Skin". Kell 18 on sealsamas "Ben X". Sellele vist jõuan. Kell 21:30 on Kosmoses ka "Seinte vahel", mis tundub küll huvitav, aga seda lähen esmaspäeval vaatama. Sellised plaanid siis. Püüan edaspidigi eelinfot anda, sest majanduskriisi ajal kulub meile kõigile üllatustevaba elu marjaks ära.

Nüüd dušši alla ja siis hopsti punuma.

Väike traditsiooniline PS. ka.
Mitte kunagi varem, kui lapsepõlv välja arvata, pole ma suutnud nii heade silmadega maailma vaadata. Hoolimata sellest, et mõne asja pärast on kurb ja tundub, et ma ei saa midagi muuta. Kallid-paid-ja-musid teile.

Kommentaare ei ole: