09 detsember 2008

cover lover

Pekki ma ei või, käisin korra kodunt ära ja tagasi tulles oli internet linna peale jooma läinud. Ja ma ei teagi, kas süüdistada Starmani või enda seadmeid. Igatahes ühendasin kogu värgi kell 23.30 lahti ja 23.35 tagasi ühendades hakkas tööle. Seakari mitte internet. Ilmselt pole Starmani mõtet sõimata, kuid mis minu seadmetel viga oli? Aru ma ei saa?! Nõme nõme nõme. Läksin isegi natuke närvi. Küllap oli mingi väike kala lihtsalt, aga mina seda ei taipa, sest mu tehniline taip on umbes sama hea nagu keskmise keenialase suusatamisoskus.

Sel hetkel, kui internetiseadmed puhkeasendisse keerasid, käisin oma diileriga kohtumas. Tal oli mulle Franz Ferdinandi "You Could Have It So Much Better" limited Cd & DVD edition annuseks müüa.

See on franzude 2005 aasta väljalase. Annused on odavad, aga see-eest puhtamast puhtamad.

Ajaviiteks tehke endale ühe laulu õhtu. Pakun The Smiths'i "There Is a Light That Never Goes Out" erinevaid töötlusi.Päris lahe. Nautige.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Seda tuleb ikka ette. Esimene asjana, kui internet ära kaob, tee Starmani modemile restart. Kui on veel mingeid seadmeid arvuti ja korteri välisseina vahel, siis neile ka.