11 september 2008

nightchat

Nii, ma olen tubli nagu rott rattas, maksin liisinguhärradele raha ära.

Muidugi olin ma nii loll, et ostsin korteri ja auto eraldi. Aga oleks saanud soetada ka kaks ühes.


Siis veel, et tubli V. saatis mulle mõrtsuktigude pildid, mille kadumist ma hiljuti kibedalt kahetsesin.
Siin ma olen, naiivne ja sinisilmne. Nunnumeeter on laes, saamata aru, et minu ees ei ole mitte armas oranž olendike, vaid pesuehtne kannibal ja sarimõrvar.

Ma nimetaksin seda positiivseks hõlvamiseks, mille taga on kurikavalad vallutusplaanid. See oranž tegelane teab, et endast positiivset muljet jättes ei oska ma Eestisse jõudes kedagi hirmsa ohu eest hoiatada. Ja tal oli õigus. Õnneks oli minust targemaid inimesi, kes õigel ajal märkasid ja hädakella hakkasid lööma. Nii et, kui te selliseid tüüpe, nende nimeks on muide Arion lusitanicus, kuskil näete, andke palun Keskkonnaministeeriumi hävitussalklastele neist teada. Sest muidu võtavad need tapjaks sündinud elajad kogu Eesti enda haardesse. Lisaks on nad kahesoolised, mis maakeeli tähendab, et lapseteoks (oh mis jõledalt kahemõttelise värvingu see sõna võtab) piisab ka ühest loomast.



Ahjaa, ostsin täna 135 raha eest veel ühe Sigur Rós'i plaadi. 2005 aasta "Takk..." Mul tuleb vahel selline tuju peale, et pean kohe ostma mõned originaalid ka. Vanaaegne inimene vist.




Üks pisiasi veel, kuigi sellest kellegile enam kasu pole. Kellaaeg hiline ja magate maha, aga ma ikkagi kirjutan. Minu luureandmetel annavad We Are Scientists'i kutid homme (neljapäeval) kell 8.05 Terevisioonile intervjuu.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

pekki, tüübid on ilmselt juba telemajast jeehaaat tõmmanud. ei saanudki gruupitama tulla. (oeh)

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

Pole hullu, kontserdil saab ka gruupitada.:P