29 märts 2009

näppige oma kellaosuteid

Nii, nädalavahetus on peaaegu möödas. Kaks päeva Tallinn Music Week'i ka. Reedel ei jõudnudki palju rohkem näha, kui Popidiot'i Von Krahlis. Seda, et oli sigahea kontsert ei pea vist kirjutama. Laupäeval nägin juba rohkem bände. Vaadatute nimekiri on järgmine: Ans. Andur, Stella, Andres Lõo ja Vaiko Eplik & Eliit. Kõik peale ühe olid mõnusad. Vaiko Eplik & Eliit valmistas täieliku pettumuse. No ei olnud minus seda tarkust, et seda heaks pidada. Tundus, et tüübid nautisid ainult iseennast ning keevitasid laval absurdi. Jah, ma pole kõige õigem ütleja ning muusikakriitikut ka minus pole. Tavatarbija noh. Aga kolm aastat laste muusikakooli annab ehk tillukese õiguse midagi arvata.
Kahju muidugi, et ma rohkem bände ei jõudnud näha, aga muud elu on ka vaja elada ju. Igatahes pikk pai muusikanädala korraldajatele. Ehk kasvab sellest midagi suurt välja. Ja loodetavasti läheb mõne bändi jaoks ka uks maailma paokile. Seltskondliku vestluse käigus sain teada, et mõnest bändist ollakse ka huvitatud. Aga see oli rohkem nagu möödaminnes jutt, mida ma kinnitada ei oska.
Muidu on kõik korras. Väike kass on pidusest muusikamaratonist, aga eks see läheb ka ükskord üle. Ja mis ma siin ikka masekat levitan. Kevad ju. Tsau.

PS. Ärge unustage, et eile öösel keerati kellaosuteid tund aega ettepoole.

Kommentaare ei ole: