31 mai 2007

rõvedate meeste esikümme

Kevad on käes ja kõigil vabadel naistel on aeg leida endale paariline. Kahjuks läheb neil raskeks, sest mehed liiga omapärased. See on veel pehmelt öeldud. Ja tegelikult on ka enamus naisi omapärased. Sõna omapärased mõtlen ma negatiivses mõttes, et teil kaksipidi arvamust ei tekkiks. Nad on nõmedad. Rullnokad, põmmpead, halva maitsega, enesekesksed, junnkakud, mõttetud jne. Ma olen väsinud neist. Nad domineerivad ja risustavad. Leidke üksteist ja kolige ära. Kolige, sest te kuulate nõmedat muusikat, olete üksteisele sarnased nagu kaks tilka pahaks läinud piima, teie ambitsioonikus ei baseeru muule kui enda nabale, teie maailmapilt on väga kaugel 360-st kraadist, teie jumal on mammona, teie suhtumine on võrdne padunatsi suhtumisega mustadesse ja gaydesse. Ütleme otse välja, te olete rumalad. Ma sallin teid ainult sellepärast, et te olete inimolevused. Kuid ma olen väsinud sellest, et te arvate, nagu te valitseks maailma, mis siis, et see on teil nii ahtakene. Pekki ka, elage. Saab siis sitasitikate eksistentsi keelata. Junniveeretajaid läheb alati tarvis.

3 kommentaari:

KikuRiinu ütles ...

...", ütleb toasiga ja tõmbab pähe "Idioti" mütsi, pistab nätsu põske ning keerab autos tümpsu talumatu nivooni (ok-ok, viimast mitte). Jeejee!

Anonüümne ütles ...

Õu SA oled täielik päikesepaiste ju, nii positiivne lugu...

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

Mida pekki te tahate, kas mul pole õigust sappi pritsida? Miks, oh miks ma ei või??? Olgu, järgmine sissekanne on positiivne.