13 mai 2007

helsingi on täna haige

Täna sai siis Helsingis käidud. Kohvi joomas. Aga kuna reede õhtul oli väike tähistamine, siis läks reis luhta. Ilm oli ilus, inimesed ka ja ostelda oleks samuti tore olnud. Kuid poole päeva pealt tundsin ennast järsku nii halvasti, et tekkis vastupandamatu tahtmine kuskil külili keerata. Tahtmine on taevariik... . Siit moraal, ärge minge jääknähtudega sinna, kus kohast su armsa voodi kättesaadavus problemaatiliseks osutub. Nii paningi varasema laevaga üle vee kodu poole udjama. Muidugi olid kõik kohad laevas hõivatud ja vabade kohtade peal laiutasid inimeste kotid. AFFID! Ma ütlen, inimesed on affid. Kui keegi, kes sõitis laupäeval kell 18 väljunud Lindaliini laevaga Tallinnasse ja tal oli istekoht ning sa loed seda blogi, siis tea, sa oled AFF. Ja pekki võid ka minna. Selge.
Aga tagasi Helsingi juurde. Ostsin kolm plaati. Radiohead "Kid A", Placebo "Sleeping With Ghosts" ja Blonde Redhead "23". See viimane on minu jaoks täitsa tundmatu asi, aga plaadipoes mängis ja palusin müüjal see ka sisse pakkida. Kuulasin kodus üle ja osutus ikka täitsa lahedaks asjaks. Ei kahetse. Kes tahab, kloonime. Vabalt. Head asja peab palju saama.
Muidu on kõik hästi. Inimesed on ilusad ja head. Ma olen endaga rahul ja minus valitseb emotsionaalne tasakaal. Ainult raha võiks rohkem olla. Seda napib praegu räigelt. Tuleb kokkuhoiukuu. Majandusinimest minust ei saa. Nii et kui teil on äriplaan, jätke mind mängust välja. Kui teie äriplaani just pankrotti sisse kirjutatud pole. Selles olen ma käpp.
Aga muidu olge mõnusad tsuhnaad. Kallistage teineteist. Tehke seda sagedamini ja öelge üksteisele ilusaid sõnu. See aitab.

4 kommentaari:

KikuRiinu ütles ...

..et meie meeletud äriplaanid langevad põrmu jah?! :(

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

Ei ei, äri on äri. Tuleb inimeste käest raha kätte saada. Iga hinnaga. Jah jah.

KikuRiinu ütles ...

Et laused "Nii et kui teil on äriplaan, jätke mind mängust välja. Kui teie äriplaani just pankrotti sisse kirjutatud pole." ei käi meie äride kohta? Fiuuh..:)

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

No ei käi ju.:D Kui ikka õhku müüa kavatsed, siis ei ole hävimist karta. Isegi kui keegi õhku ei osta, pole keegi ju midagi kaotanud, sest õhk on senini ju tasuta.:D Ja mis see internetti üles riputatud sõnad või info muud on, kui omamoodi õhk. Tuleb see õhk ainult inimeste jaoks teadvustada. Aga kuidas? Eks ikka nii, et tuleb inimestel õhukraanid kinni keerata, küll siis õhk maitsema hakkab. Samamoodi on infoga. Tänapäeva inimene on infoõgija. Jäta ta sellest ilma ja ta läheb närvi. Nii et äriplaan on jõus.