26 veebruar 2011

toit toit toit

Väikesed soovitused.
Käisin Eesti vabariigi sünnipäeval restoranis Rucola. Toit ja õhustik viis pluss. Ainsaks miinuseks ehk see, et tellides lambaliharulli rosmariini ja mozzarellaga, palusin seda medium küpsetusastmes, aga kokal oli kell vist vale ja liha jäi tiba kauemaks pannile. Aga ikkagi oli superhea. Ja muidugi muusika. Ma tahaks sellele inimesele, kes seal pleilisti koostas, pika-pika pai teha. Nii hea oli.
Eile käisin mitte vabariigi, aga sugulase sünnipäeval, mis toimus Foodstudios. Väga äge oli. Indrek Kivisalu tegi lihakoolituse ja pärast tegime koos süüa. Väga mõnus oli. Sain miljon uut ideed ja nippi. Kui nutsu on, siis selline sünnipäevaidee on super.
Täna on töö töö töö.

Kommentaare ei ole: