15 veebruar 2009

uitmõte

Kui ettevõtja teenib kasumit, jagab ta seda iseendaga. No investeerib ka ehk.

Kui ettevõtja kukub kahjumisse, tekib tal kange himu seda kõigiga jagada.

Ma saan aru, et majanduskooma palju võimalusi ettevõtete elushoidmiseks ei anna, aga solidaarsusest ei maksa siin rääkida. Vähemasti kõike selle kaela ajada. Töökoht on tähtis ja pigem sutsu väiksema palga eest kui üldse ilma, aga solidaarsuse mõistega ei maksa küll lehvitada. Puhas pragmatism, mitte ühine mure riigi ja majanduse käekäigu pärast.

Ma nagu ei oskagi muust enam kirjutada, kui majadusjura. Parandame ennast. Räägin parem põgusalt endast. Reedel oli väljas asja. Eile olin kodus ja katkestasin sisuliselt suhtluse maailmaga. Täna natuke samamoodi. Kohe kiman maale ja ütlen emmele tere. Lihtsalt tahtmine tuli minna. Homme algab töönädal.

Nagu te näete, pole mul endast eriti midagi kirjutada. Igavate inimeste juures ongi see kõige positiivsem, et nad ei tüüta sind juttudega iseendast. Nii ka mina.

Nautige järelejäänud pühapäeva ning mõelge nõrgemate peale.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.