10 veebruar 2009

kuulake kultuuri

Mitte, et mul poleks olnud millestki kirjutada, aga ma pole viitsinud ega tahtnud lihtsalt. Erinevatel põhjustel. Läheb üle. Tahtsin siia otsa veel ühe õelapoolse nalja visata, aga ei hakka inimesi kiusama ega poolsolvama.
Mida ma aga öelda tahan, et üks kena daam tuleb järgmise nädala lõpus Eestisse.

Täpsemalt on tegu innuiidi lauljatari Tanya Tagaq Gillisega. Innuiidid on teatavasti Kanada põhjaosas ja Alaskal elav põlisrahvas. Tanya Tagaq esitab nende traditsioonilist kurgulaulu, kuhu ta on sisse seganud ka igasugust kaasaegset kraami. Nimetage seda siis indieks, rockiks või milleks iganes. Kuulake SIIT või SIIT. Või VAADAKE. Ka youtube'st. Kontserdid toimuvad reedel, 20. jaanuaril Viljandis pärimusmuusika aidas ja laupäeval, 21. veebruaril Kumus. Kardan, et tuleb minna. Kui vähegi saan.

4 kommentaari:

KikuRiinu ütles ...

ole nüüd sõbraks ja viska see õelapoolne nali ka siia :P

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

vastan lauluviisikesega

hunthunthunthunt
see va hall elajaloom
arvatakse kurja karja toob
ära kutsu välja teda ilmapääl :D

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

tegelikult on õelapoolne nali parooli all :P:P:P

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.