06 veebruar 2009

täiesti sisutühi sissekanne (nagu siin ikka mõnikord juhtub)

On talvine pärastlõuna ja ma pole ikka veel ennast toast välja vedanud. Kuigi oleks vaja. Tööl peaks tööd tegema, poes vaja käia, niisama värsket õhku hingata. Nii ma siis istun diivanil ja kogun jõudu. Vaikselt hakkab tulema ka juba. Kõik ajalehed on online's läbi loetud. Sain teada, et Kristjan Kasearul on peal ilusa poisi needus, keegi Janne Saar muutus totaalselt ja Jana Hallas ootab last. Tegelikult ei saanud, sest lugesin ainult pealkirju (vabandused, vabandused, vabandused). E-post on ka läbi kammitud ja kohv joodud. Viskan iga natukese aja pärast igavledes pilgu aknast välja ning mõtlen ennast sinna. Praegu just ohkasin selle peale. Kas minna kohe, 5 minuti pärast või venitada veel kummi. Ei. Enam ei venita. Tõusen ja hakkan astuma. Päev vajab krabamist.

5 kommentaari:

KikuRiinu ütles ...

kas noormees väisas eile ka Krahli meeletut hullumeelset pidu? :)

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

ei väisanud, kardan tunglevat higist rahvamassi.:P oli vaikne õhtupoolik erinevate muusika DVD-dega.

KikuRiinu ütles ...

kuulsin inimestelt, kes väisasid üritust, et mõlemad korrused olid puupüsti rahvast täis olnud, bände praktiliselt ei nähtud-kuuldud ja lisaks olid inimesed võrdlemisi agressiivselt meelestatud olnud. su kartused olid täiesti põhjendatud. (Y)

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

siis on küll hea, et ma oma nina sinna ei toppinud, vedas. :D

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.