26 veebruar 2009

kaubavahetus indiaanlastega

Lühidalt vabariigi aastapäevast.
Kodumaa sünnipäev möödus külas käies. Presidendi kõne kuulasin ära, aga muud eriti midagi. Kätlemist olen ma läbi aastate ignoreerinud, sest see on niivõrd mõttetu ja arusaamatu, miks sellist asja rahvale üldse näidatakse. Kuna aga telekas toas käis, siis just sel hetkel kui tühisus esipaari külge klammerdus, sattusin helendava ekraani poole kiikama. Jube. Rohkem sellest ei kirjuta.
Võõrustajad olid just eelmisel päeval naasnud Ameerika Ühendriikidest ja muidugi tuuakse ookeani tagant alati nodi kaasa. Indiaanlaste käest saab ju klaashelmete eest rohkelt ja hinnalist. Mina sain kaks ühikut.
Raamat:


Tagakaanel olev tutvustus. Ehk annab pildi, millega tegu.


Värske maiustus ka.




Tänaseks on pidu läbi ja argipäev rõhub jälle meie küüru vajunud turjasid ning peegeldub meie vaevatud silmades. Õnneks on meile jäänud nädalavahetused. Reedel ja laupäeval olen sünnipäevadel. Jõudu mööda muidugi. Teile ka ilusat.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.