13 juuli 2010

paha raha

Kahtlustan, et raha on tehtud kuumakartvast materjalist. Mida soojemaks ilmad lähevad, seda kiiremini ta peos ja taskutes sulab. Aga suvi on ju ees veel. Positivus festivali pilet on vaja ära osta, aga raha on nii näppude küljes kinni, et venitan vist viimase hetkeni. Aga ära ostma peab, isegi kui raha pärast nutt kurgus, sest Muse ei tule siiakanti (aga põhja-läti on ju meie kant) eriti tihti muusikaarmastajaid rõõmustama. Ei ole viitsinud ka erinevates facebooki või muudes festivali piletiloosides osaleda. Minu viga. Lisaks kriibib hinge ökokuriteo plaan. Nimelt sõidab esialgsete plaanide järgi laupäeval ainult ühe reisijaga (minuga) auto Salacgrīvā suunas. Klassikaline olukord, kus jalga surutakse kordi suurema numbriga ökojalats kui vaja. Aga peale töist nädalavahetust kulub muusikaelamus mulle ära. Ükstapuha, mida Greepeace ütleb.

Täna väisasin üle pika-pika aja poode ja tahtsin kenasid papusid osta, aga ainus paar oli kumbki eri numbrid. Äge. Keegi oli enne mind just ostnud ja vale paarilise kaasa haaranud. Kahju. Ilusad olid. Soodsad ka. Lohutuseks ostsin kõrvalpoest Psychedelic Furs'i samanimelise plaadi. 99 krooni.
Kas te panete tähele, kuidas ma siin nagu skisofreenik käitun. Sissekannet alustan jutuga, et raha napib ja ei raatsi seda kuidagi välja käia. Aga lõpetan jutuga šoppamisest. Tänapäeva inimene.

Aga nüüd lähen saadet vormistama. Külalised hakkavad saabuma.

Kommentaare ei ole: