26 aprill 2007

palju õnne!

Selle sissekande sissejuhatuseks tahan soovida õnne Nädala küsitluse parimale naissaatejuhile. Ma tean, et sa ikka loed seda blogi vahel. Niisiis ütlen sulle otse, kui keegi üldse, siis sina oled ainuke, kes seda vääris. Need küsitlused on enamasti ebaõiglased. Inimeste maitset ei saa usaldada. Inimeste maitse ei ole sageli hea. Aga vahel panevad nad kümnesse. Seekord juhtus. PALJU ÕNNE! Tähistame millalgi. Eks. Kutsume sõbrad kokku. On ju millest rääkida. Kõik need aastad. Kõik need närvesöövad, aga samas tagantjärele õnnelikud töötunnid nendes aastates. Tore on olnud. Sina oled tüdruk, kes on suuteline pilvedel käima!

Edasi teiste teemadega.

Morrissey laulud on täna nii ilusad. Kui ma oleksin kontserdil, siis mul tuleksid vist pisarad. Luksemburgi kontserdil paari loo juures tulid. Ma ei häbene. Oh Moz, sa oled poeet. Minu hingekeelteni su luule ulatub. Vahel lähevad need tekstid nii südamesse, et valus on. Ja ilmselt peavadki minema, sest eks nad on valuga kirjutatud. "You Are The Quarry" on ikka väga hea ja ilus plaat. Muusika seal peal. Kuulake. Ostke. Tõmmake netist kasvõi. Tasub ära. See muusika teeb hinge ilusamaks.

Täna on selline tunne, et tulemas midagi väga olulist. Midagi sellist, mis tähendab minu jaoks väga väga palju. Nagu lapsepõlves loomaaeda minekut sai oodatud. Mäletate. Sellist tunnet kogeb täiskasvanuna harva. Kahju. Seda mõnusam selle tunde nautimine praegu on. Ma tean, et tegelikult ei ole midagi tulemas. Vähemalt midagi, mida ma oodata teaksin, aga ometi tahan ma uskuda, et see tuleb. Kui mitte, siis isegi selle tunde kogemine on magus. Isegi kui see tunni aja pärast üle on läinud. Ikkagi!

Kuulan praegu Morrissey lugu "Let Me Kiss You". Kurb aga ilus lugu. Panen teile sõnad siia:

There's a place in the sun, For anyone who has the will to chase one
And I think I've found mine, Yes, I do believe I have found mine, so

Close your eyes, And think of someone, You physically admire
And let me kiss you, Let me kiss you

I've zig-zagged all over America, And I cannot find a safety haven
Say, would you let me cry, On your shoulder
I've heard that you'll try anything twice

Close your eyes, And think of someone, You physically admire,
And let me kiss you, Let me kiss you

But then you open your eyes, And you see someone, That you physically despise
But my heart is open, my heart is open to you.

Ma usun, et igaühe jaoks on keegi. Et igaühe jaoks on koht. Et igaühe jaoks jätkub õnne ja armastust. Kui me seda vahel teistelt ära ei võtaks. Proovime nii, et me ei võta.

1 kommentaar:

KikuRiinu ütles ...

Let me kiss you ja I'll never be anybody's hero now olid mu eelmise suve vankumatud lemmikud. Pidevalt ripiidi peal.

Nii, kohe löön Nädala lahti, et veenduda, kes sai (ja et sai too inimene keda ma arvan) parimaks naissaatejuhiks.. Nii.. Mhmh! Õigesti arvasin! Lenna Kuurmaa on kümnes?! Lapsed hääletasid..?

Aga see selleks. Jaa, õnne ka anonüümse minu poolt. :)