22 juuni 2008

ahjualune laamendas jälle ning konfiskeeris supi

Laisk päev on olnud. Mitte midagi pole viitsinud teha. Lisaks on tuju vilets mis vilets. Tegin täna juuli-augusti eelarve ja seis on jama. Nii palju siis suvest. Ma mitte ei pea kulutusi optimeerima, vaid mul polegi seal midagi optimeerida. Nullring. Samas, elan lihtsalt askeetlikult ja proovin rohkem maal vanemaid aidata. Raha pärast pole mõtet lolliks ka minna. Kuigi närvi ajab, et puhkuserahad nii väiksed olid. Peab peale pühi raamatupidamisest järele uurima, miks. Loogika puudub.
Olgu.
Jalgpallist natuke. Venemaa tegi Hollandile ära ja see on küll kurb. Mul ei ole venelaste vastu midagi, aga nad on ainsad, kes oma edule rõveda šovinismihoiaku külge poogivad. Rahvuslik eneseteadvus võtab suurusehullu kuju ning edasi kujutatakse ennast ette maaima kõige targema, võimekama ja võimsama rahvana. Suurvene šovinism, kus peetakse ennast messiaanlikuks, äravalitud rahvaks, kelle ees kõik teised peavad alandlikult kniksu tegema. Rõve. Loodan, et neile järgmises mängus koht kätte näidatakse.
Söögist ka.
Tegin elus esimest korda neerusid. Sain metsea neerud ja olin esimesel korral lihtne. Töötlesin nagu kord ja kohus ning tegin lihtsa salati. Mozzarella, muna, värske salati, tomati ja muu rohelisega, balsamiäädika ning magusa kastmega. Hea tuli. Vitamiinilaks. Kerge, toitev ja kasulik.
Nüüd vahin veel natuke telekat ja mõtlen, mida homme teha. Jaanipäeva plaane veel ei ole ja ei viitsi ausalt öeldes sellele mõelda ka. Kui midagi konkreetset sülle ei lange, võib maal vanemate juures ka grillida. Ei tahagi kuskil eriti läbustada.
Viimaks.
Ilmselt saab järgmine nädal uue neljarattalisega asjad korda. Elu sunnib. Loodetavasti peab uus sõber kaua vastu ning on hea tervisega. Kuigi olen selles üsna kindel, et nii lähebki.
Head ööd. Ärge laske ennast eksitada ning olge mõistvad. Siis tuleb ka nirvaana või vähemalt keskmist sorti katarsis. Asi seegi.

Kommentaare ei ole: