17 oktoober 2007

päike tõuseb solgiämbrist, tõesti tõuseb, päriselt ka

Viha on hakanud juba lahtuma, aga nördimus on ikka jäänud. Läksin peale tööd Torupilli selverisse, et söögipoolist osta. Lihaletist oli ühtteist vaja ja võtsin järjekorranumbri. See oli muidugi jube pikk. Jõudsin poes kõik muu juba korvi panna ja veel küllalt kaua käsipõsakil lihaleti ees oma järjekorda oodata. Ühesõnaga nägin, et kohe-kohe tuleb minu kord ja vaatasin hajameelselt ringi. Kuidagi väga kähku käis paar tilulilu, mis järgmisest numbrist märku annavad ja kui tabloole vaatasin, oli juba nr 83, mul aga 81. Ütlesin teenindajale, et mul oli 81 ja kas ma ei saaks siiski oma kauba kätte. Too keeldus, et järjekord juba möödas ja puha. Sitaks närvi ajas. SITAKS!!! Järjekord oli ikka jube pikk ja uuesti ennast sappa võtta oleks olnud sulaselge masohhism. Ühesõnaga milles on loo mõte. See on sõnum Torupilli Selveri lihaleti müüjatele: "ET TE PALK KUNAGI EI TÕUSEKS!TEIE KINGANUMBRIGA VÕRRELDAV IQ ON TEID ILMA JÄTNUD MÕISTMISEST, ET TE OLETE INIMESED JA KAHJUKS EI SAA TE ARU, ET TEISED SEDA SIISKI ON! ÜHESÕNAGA MINGE PE..SE!"


SEE PILT NÄITAB VÄGA ILMEKALT, ET MÕNEDE PÄIKE TÕUSEB SOLGIÄMBRIST. SELVERI OMA KOHE RAUDKINDLALT. ÕIGEMINI POLEGI SEE ÕIGE PÄIKE, SEST MILLES PÄRISPÄIKE SÜÜDI ON,VAID HIINAS TEHTUD PLASTMASSIST KÄNAKAS.

1 kommentaar:

KikuRiinu ütles ...

..not to worry, nad ei ole sellised affid mitte ainult Torupilli Selveris, aga ka kõikides teistes suurtes ketipoodides ja hüpermarketites. JEEEEE! :S