04 jaanuar 2010

alustame aastat

Ma ei tea, kuidas teil, aga minu aasta on alanud kuidagi vaevaliselt. Hingelistest vaevustest ma täpsemalt rääkida muidugi ei taha. Ja kellel seda ikka vaja teada on. Füüsilised vaevused aga ei jää neile alla. Nimelt õnnestus mul uue aasta esimestel tundidel nii õnnetult kukkuda, et kahtlustan mõrasid ribis. Kõnnin, naeratan ja teen koha peal ringe, aga valus on. Ja kuni siiani. Ootangi nüüd, et äkki läheb üle ja ei pea arsti juurde minema. Kui ei lähe, tuleb vastumeelselt kontrollida. Aga vastik on küll, kui ühe külje peal magada ei saa ja järsema liigutamise peale valu sisse lööb. Istusime kahe kamraadiga aastavahetusel koos ja nii see juhtus. Pill tuleb pika ilu peale. Söök ja jook mõjuvad gravitatsiooni võimendavalt. Tüüpiline.
Töönädal hakkas samuti vaevaliselt. Täna öösel lihtsalt ei jäänud ega jäänud magama. Ja kui jäin, siis ärkasin iga poole tunni tagant üles. Raske algus sel aastal.
Muidu on kõik nagu korras. Seagrippi pole enda arvates läbi põdenud ja tööl on ka kõik korras. Muudest asjadest eriti rääkida ei taha. On head ja halba. Oma sinisilmsuses loodan, et kõik halvad asjad saavad korda ja tuleb hea aasta. Loodetavasti teile ka.

Kommentaare ei ole: