06 august 2009

minu nimi on tänasest armsaim üks

Otsustasin küll mõnda aega vaiki olla, aga katkestan selle korraks, sest sain täna nii naljaka e-maili, mida ma lausa pean teiega jagama. Siit ta tuleb:

Tere, armsaim üks,
I MS soosimine ja mu e-posti aadress on (******_003@yahoo.com), I törmännyt oma e-posti. (www.piletilevi.ee )
Mind huvitab rohkem teada, on Sul võimalik minuga läbi mu e-posti nii, et ma saadan teile mu pilte ja ütlen teile veel mind.


Mul pole aimu ka mis värk on. Ja ma ei kavatse seda välja ka uurida. Aga ilmselt muidugi on see "daam" saatnud sellise kirja paljudele. Kämp igatahes.

Ja kohe sain teise kirja otsa. Jeeee, ma olen populaarne ja armastatud. Kahjuks on see viimane kiri suht tunnetevaene ja panen ainult algusread, sest eks te kõik olete selliseid vastupandamatuid pakkumisi saanud:

Dear friend, I am Mr Kabiru Omar the bill and exchange manager at the African development bank (A.D.B) Ouagadougou, Burkina Faso. In my department I discovered an abandoned sum of $18,500,000.00 Million USD (Eighteen million five hundred thousand United States dollars) in an account that belongs to one of our foreign customer who died along with his entire family in a plane crash. Jne, jne, jne.

2 kommentaari:

KikuRiinu ütles ...

Esimese kirja seletus on ilmselgelt google translator.

Esimese ja teise kirja seletus on see, et oled sattunud kuskile robotite spämmilisti. Õnnitlused! :)

AMBITIOUS OUTSIDER ütles ...

tänud tänud :D hea, et keegigi viitsib kirjutada eksole.