06 september 2009

öömõte

Uue Maailma Festival oli sel laupäeval konkurentsitult parim pidu linnas. Head bändid (väljaarvatud Zahir, kes oli minu üllatuseks täesti mõttetu müra) ja hea rahvas. Isegi Von Krahlis või Juuksuris ei ole sellist atmosfääri. Kiidan tegijaid. Kadrit korraldustoimkonnast ja teisi. Lihtsalt Kadri jäi tänaval ette ja juhuslikult tuli välja tema osalus. Kuna ma ise olen aastaid sealkandis elanud, siis oli eriti nostalgiline tunne ning hea meel. Kui saaks, siis koliks iga kell sellesse auuli tagasi. Niivõrd lahe koht on. Muidu oli tänane päev toimekas. Kõigepealt oli tööl üks asi ajada, siis sugulase tüütu sünnipäev ning lõpuks festival. Õigemini, pärast festivali väisasime KuKu klubi, kus toimus aftekas. Pilet oli 50 raha, aga õnnestus 25 peale rääkida. Seal oli nii, et alles siis, kui ära tulin, hakati sigahead muuusikat mängima. Niuniuniu. Aga ei miskit hullu. Homme tööle ja selg on sirgus niikuinii. Musi.

6 kommentaari:

kohvipuu ütles ...

Ivo, palun ole tublim kirjutaja.
Sinu lugejad.
:)

KikuRiinu ütles ...

Sekundeerin-sekundeerin! Kahe käega.

KikuRiinu ütles ...

Kuule-kuule, ma saan kurjaks varsti! Mida sa endast mõtled, õnnetu blogard?! KIRJUTA! KO-HEEEE!!!!

margsu ütles ...

kadedaks teeb selline jutt! päriselt ka...

margsu ütles ...

Ostsin üsna hiljuti antila kataloogist adidase dressipluused-üks kapuutsiga ja teine kraega. hind jäi ühel alla 550 ja teisel 450 eegu. Mõlemad climatek ja igati kvaliteetsed, helkur detailidega ning värvid ka ilusad-tumesinine,helesinine. Isegi sealt leiab aegajalt!

margsu ütles ...

ära pane pahaks, et sellise kommentaari siia salvestasin. see tundus lihtsalt nii naljakas ja tahtsin sinuga jagada... enam nii ei tee, ausõna

ja tulen varsti koju JA teen sulle süüa!